utorak, 13. prosinca 2016.

Peglanje odjeće bez pegle



Malo tko uživa u peglanju. Ono traži podosta vremena, a ponekad je i opasno ako se ne upotrebljava na ispravan način. Žene koje su vrlo zaposlene i imaju djecu vrlo često nemaju vremena za peglanje. A ako se rublje nekoliko dana gomila, sve se više gubi volja za peglanjem. Neispeglano rublje se skuplja, a volje za peglanjem je sve manje.

Ako vam peglanje ujutro oduzima dosta vremena, a želite biti uredni pokušajte primijeniti ovaj recept pomoću kojeg ćete ispeglati svoju odjeću. Uredna i ispeglana odjeća daje potpuni dojam o čovjeku. Zahvaljujući ovom spreju izbjeći ćete dugotrajno peglanje i dobit ćete vrijeme koje možete potrošiti na uživanje s najdražima. A možda zaista zavolite peglanje.

Ovaj sprej ostavit će vas ugodno iznenađenim, a njegovim učinkom ćete biti oduševljeni. Ako ste jedan od onih koji često kasne na posao, ako jednostavno imate vrlo malo vremena da se posvetite peglanju, ovo je za vas nagrada. On na vašoj odjeći ne ostavlja nikakve mrlje, a priprema je vrlo jednostavna i brza.

Kako bi pripremili sprej za peglanje potrebno vam je 1 kašika omekšivača, 1 kašika octa (po mogućnosti alkoholnog), prazan raspršivač i 400 ml destilirane vode.

Priprema spreja za peglanje ide tako da sve zajedno dobro promiješate i stavite u prazan raspršivač. Nakon što se promiješali, dobro protresite i možete koristiti.

Sprej se upotrebljava tako da ga raspršite na zgužvane dijelove svoje odjeće jer će se brzo osušiti. Nakon što se osuši, vaša odjeća će biti ravna i odavat će dojam svježine. Zahvaljujući ovom spreju u nekoliko sekundi ćete “izravnati” svoju odjeću.

Za pripravak i nanošenje vam je potrebno toliko malo vremena. Nećete morati trošiti svoju energiju i vrijeme, a dobit ćete učinak koji ostavlja prava pegla.


Svoju tajnu uredne i ispeglane odjeće možete ostaviti za sebe, a možete i podijeliti s drugima. Žene će vam biti zahvalne. Skratit ćete im vrijeme i smanjiti muke peglanja. Peglanje sprejom je lagano, brzo, jednostavno i učinkovito, a konačno ćete biti oduševljeni peglanjem.

Nema komentara:

Objavi komentar