petak, 6. ožujka 2015.

Za šta sve moze služiti fen osim za sušenje kose

 Iako fen uglavnom koristimo kako bismo osušili kosu, on ipak ima još nekoliko mogućnosti koje vam mogu pomoći u svakodnevnom životu.

- Kada zalijepite sliku u album za slike nema više mogućnosti da je odlijepite, a da je ne pocijepate. Uzmite fen i stražnju stranu fotografije zagrijte i ona će se sama odlijepiti, a zatim je stavite onako kako želite da stoji ili je zamijenite sa nekom drugom.

- Kada čistite kuću ili stan postoje mjesta do kojih ne možete da dođete. Tu će vam pomoći fen. Pomoću njega ispušite prašinu sa teško dostupnih mjesta.

- Zavjese koje koristite kako ne bi voda curila dok ste u tuš kabini često mogu da izgledaju zgužvano. Dovoljno je samo da upotrijebite fen kako biste ih ispeglali bez imalo muke.

- Kada pravite glazuru za tortu jako vam je bitno da vam se ona brzo stisne. Dovoljno je da uključte fen na hladno puhanje i vaša glazura će biti gotova za tren.

- Ukoliko se vaše dijete uprljalo plastelinom ili ste plastelin našli na mjestu sa kojeg želite da ga otklonite dovoljno je da ga zagrijete fenom i kada se otopi da ga skinete sa odjeće, a zatim mrlju operite sa sredstvom protiv mrlja.

                

Nema komentara:

Objavi komentar